Course informatie

  • 29 Oktober – 17 December 2018
  • Maandagavond
  • 19:00 tot 22:00
  • 8 weken
  • € 795,-

Inschrijven

In de course DJ Performance & Industry staat de magische interactie tussen de artiest en het publiek centraal. Verschillende creatieve posities die een artiest kan innemen in de hedendaagse dancewereld worden behandeld. Hierbij wordt dieper ingegaan op de belangrijke keuzes die artiesten moeten maken en de creatieve mogelijkheden en kansen die ze hebben. In vijf theoretische lessen wordt gekeken naar belangrijke onderwerpen als; artiest profiel, marketing & content, de rol van de artiest in verschillende settings, history of house & dj’en, research/crate diggin, storytelling e.a. De techniek van het draaien wordt door middel van praktijk lessen behandeld.

Deze course is voor beginnende DJ’s met professionele ambities.

  • Lesmateriaal bestaande uit handouts
  • Praktijklessen
  • Bezoek aan club of festival-locatie
  • Certificaat

Vragen? Neem contact met ons op.

De popster van deze eeuw

In 25 jaar tijd is de DJ uitgegroeid tot de popster van de 21e eeuw! Tegelijkertijd verdwijnt de traditionele tweedeling tussen de DJ en de producer. Je eigen muziek maken en spelen – live of in je DJ-sets – is tegenwoordig essentieel voor een succesvolle carrière als Dance-artiest. Maar of je nu in een uitverkocht stadion draait of moet opwarmen in de achterzaal van een kleine club, één ding is hetzelfde gebleven: de chemie tussen performer en publiek. Als de artiest het publiek meekrijgt met zijn sound ontstaat er een magische energie. Wanneer dit mislukt eindigt de avond in een anticlimax.

Op zijn weg naar de top krijgt een artiest te maken met de meest uiteenlopende beroepen binnen de Dance-industrie: bookers, managers, programmeurs, A&R’s, stage-managers, ontwerpers, publishers, organisatoren, journalisten, etc. Zeker wanneer hij of zij zich ook met andere Dance-activiteiten bezig houdt. Want Dance-artiest is een fulltime lifestyle geworden, waar heel wat meer bij komt kijken dan op zaterdagnacht de club rocken.

IMG_1839kopie2
DJ Course

In de course DJ Performance & Industry staat de wereld van de DJ centraal. De eerste twee lessen van deze cursus zijn gericht op het DJ-vak en bevatten veel praktische & commerciële kennis. Top DJ’s en Dance connaisseurs duiken de geschiedenis in en delen hun visie op de ontwikkeling van anonieme “platenlegger” naar popster van de 21e eeuw. Ook vertellen ze hoe zij zelf van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Daarnaast ontrafelen zij de magie van de DJ-set en bespreken zij de rol van techniek op het ambacht.

In het tweede deel van de reeks wordt de techniek van het draaien door middel van praktijk lessen behandeld. Deze course is voor beginnende DJ’s met professionele ambities.

Leer van succesvolle artiesten hoe je het maximale uit je carrière kan halen: in én buiten de booth! Aan bod komt, geschiedenis Dance Music & cultuur, DJ als professioneel vak – profiel & marketing en 4 praktijklessen waarin de basis wordt uitgelegd over de apparatuur, mixen, set opbouw & storytelling. 

De course vindt plaats in de nieuwe A’DAM Toren. 

Betaalinformatie

Online betalen

De online betalingen worden verzorgd door Paylogic. Je kunt hierbij kiezen voor Ideal overboeking, Mastercard of Mister Cash. Bij betaling via deze weg ontvang je niet direct een factuur. Een factuur kan worden opgevraagd via info@schoolofhouse.nl. Je deelname is direct bevestigd.

Betalen per bank overboeking

Je kunt je deelname direct bevestigen door gebruik te maken van overboekingen ten name van School of House BV, NL32ABNA0413506037, onder vermelding van de desbetreffende Course of Masterclass. Je kunt via info@schoolofhouse.nl een factuur op vragen.

Betalen in termijnen

De Courses kunnen eventueel in twee of drie termijnen worden betaald. Neem hiervoor contact op met School of House via info@schoolofhouse.nl

Meer weten over the School of House?

Bel ons op 020 261 2685 of mail ons via info@schoolofhouse.nl