DJ Performance & Industry

In de Course DJ Performance & Industry staat de wereld van de DJ centraal. Het eerste deel van deze cursus is vooral gericht op het vak(manschap). Top DJ’s en connaisseurs delen hun visie op de ontwikkeling van de anonieme platenlegger tot popster van de 21e eeuw, en hoe zij zelf van hun hobby hun beroep hebben gemaakt. Daarnaast ontrafelen zij de magie van de DJ set en bespreken zij de rol van techniek op het ambacht.

In het tweede deel van de reeks  wordt de positie van de DJ binnen de Dance industrie behandeld. De professionalisering en schaalvergroting bieden nieuwe mogelijkheden, maar vereisen tegelijkertijd ook andere vaardigheden. Met de club rocken op zaterdagnacht kom je er niet meer: DJ’en is een fulltime job geworden.

Aan bod komen zaken als bookingen en management, maar ook hoe deze zijn veranderd door de digitalisering. Het online profiel is het visitekaartje van een DJ. Deelnemers krijgen professionele feedback op hun artiestenprofiel en leren hoe zij dit optimaal kunnen inzetten. Tot slot is aandacht voor entrepeneurship. Leer van succesvolle artiesten hoe je het maximale uit je carrière kan halen: in én buiten de booth!

Course is inclusief:

Overview

  • 28 januari 2019
  • Maandagavond
  • 19:00 tot 22:00
  • 8 weken
  • € 795,-

Wat kan ik verwachten?

Deze course is voor beginnende DJ’s met professionele ambities.

  • Lesmateriaal bestaande uit handouts
  • Praktijklessen
  • Bezoek aan club of festival-locatie
  • Certificaat

Leer in deze course hoe je het maximale uit je carrière kan halen: in én buiten de booth! . De maximale groepsgrootte is 20 personen.

De course vindt plaats in de A’DAM Toren. 

Wat ga ik leren?

1 DANCE MUSIC & CLUB CULTURE (History & Future of electronic music)
2 ARTIST & MANAGEMENT (Creating your DJ career roadmap)
MARKETING & PROFILE (Creating a DJ profile
STORYTELLING & TECHNOLOGY (Creating your own sound)
ENTREPENEURSHIP (DJ’ing is running a a company)
BOOKINGS & CLUB MANAGERS (How to get more bookings & club gigs)
DJ TECHNIQUE & SKILS (Different techniques for every genre)
FEEDBACK NIGHT (Feedback night on your profile and set)

Betaal informatie

Online betalen

De online betalingen worden verzorgd door Paylogic. Je kunt hierbij kiezen voor Ideal overboeking, Mastercard of Mister Cash. Bij betaling via deze weg ontvang je niet direct een factuur. Een factuur kan worden opgevraagd via info@schoolofhouse.nl. Je deelname is direct bevestigd.

Betalen per bank overboeking

Je kunt je deelname direct bevestigen door gebruik te maken van overboekingen ten name van School of House BV, NL32ABNA0413506037, onder vermelding van de desbetreffende Course of Masterclass. Je kunt via info@schoolofhouse.nl een factuur op vragen.

Betalen in termijnen

De Courses kunnen eventueel in twee of drie termijnen worden betaald. Neem hiervoor contact op met School of House via info@schoolofhouse.nl

Vragen of behoefte aan meer informatie?