Het Lesaanbod

Duncan

Event &
Organisation

Wil jij leren van de makers van Amsterdam Open Air, Mysteryland en DGTL? In de course Event & Organisation worden alle facetten van het organiseren van een dancefeest uitgelicht. Van club event tot festival, in 9 weken worden de belangrijkste hedendaagse bouwstenen zowel theoretisch als praktisch behandeld door inspirerende gastsprekers. Onderwerpen als financiering en vergunningen; de creatieve kant: concept, creatie en programmering; promotie en (social) media; en natuurlijk de logistiek en productie komen aan bod. Deze course is vaak snel uitverkocht, bekijk hieronder de aanvangsdata.

Julien

Music Creation &
Production

Wil jij electronische muziek leren produceren van ervaren producers? In de course Music Creation & Production worden technische en creatieve sleutelelementen van een goede Dance-productie onder de loep genomen binnen Ableton Live. In 12 of 24 weken leer je de basisvaardigheden, maar ook meer geavanceerde technieken om het maximale resultaat uit de software te halen. Daarnaast worden de vaste bouwstenen van een Dance-track behandeld, denk aan beats, bass lines, leads, pads, etc. Aan het einde van de course ben je in staat zelfstandig een track produceren in Ableton. Bekijk onderstaand de startdata in 2018!

dj

DJ Performance &
Industry

In de course DJ Performance & Industry staat de magische interactie tussen de artiest en het publiek centraal. Verschillende creatieve posities die een artiest kan innemen in de hedendaagse dancewereld worden behandeld. Hierbij wordt dieper ingegaan op de belangrijke keuzes die artiesten moeten maken en de creatieve mogelijkheden en kansen die ze hebben. Deze course start een keer per jaar en is op aanvraag. Wil je je meer informatie of je direct inschrijven? Neem even contact met ons op via info@schoolofhouse.nl

Meer weten over the School of House?

Bel ons op 020 261 2685 of mail ons via info@schoolofhouse.nl