Het Lesaanbod

Duncan

Event &
Organisation

In de course Event & Organisation worden alle facetten van het organiseren van een dancefeest uitgelicht. Aan bod komen bedrijfseconomische zaken als financiering, vergunningen en verzekeringen; de creatieve kant: concept, creatie en programmering; promotie en (social) media; en natuurlijk de logistiek en productie. Deze course is gericht op iedereen die te maken heeft met evenementen-organisaties.

Julien

Music Creation &
Production

In Music Creation & Production worden technische en creatieve sleutelelementen van een goede Dance-productie onder de loep genomen binnen Ableton Live. In 16 weken leer je basisvaardigheden, maar ook meer geavanceerde technieken om het maximale resultaat uit de software te halen. Daarnaast worden de vaste bouwstenen van een Dance-track behandeld, denk aan beats, bass lines, leads, pads, etc.

dj

DJ Performance &
Industry

In de course DJ Performance & Industry staat de magische interactie tussen de artiest en het publiek centraal. Verschillende creatieve posities die een artiest kan innemen in de hedendaagse dancewereld worden behandeld. Hierbij wordt dieper ingegaan op de belangrijke keuzes die artiesten moeten maken en de creatieve mogelijkheden en kansen die ze hebben.

Meer weten over the School of House?

Bel ons op 020 261 2685 of mail ons via info@schoolofhouse.nl