Business to business

TSOH ontwikkelt en verzorgt informatieve en inspirerende activiteiten op maat voor het bedrijfsleven, zoals events, activaties en consultancy. Onze opdrachtgevers zijn onder meer Het Koninklijk Huis, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en SAIL Amsterdam.

Masterclasses & experiences

Masterclasses van TSOH kunnen ook voor een besloten groep gehouden worden. De inhoudelijk kunnen wij naadloos laten aansluiten bij (toekomstige) activiteiten of projecten van een organisatie. Bij al onze masterclasses vertellen bekende gastsprekers over hun discipline, zowel vanuit de ‘artiestenzijde’ (bijvoorbeeld DJ’s, producers, bookers, managers) als vanuit de ‘organisatiezijde’ (bijvoorbeeld organisatoren, promoters, marketeers, ontwerpers), of een combinatie daarvan. Denk bijvoorbeeld aan een masterclass over de festivalcultuur, het organiseren van een Dance event, of over de geschiedenis van Dance als muziekgenre. Masterclasses kunnen plaatsvinden op onze reguliere locaties (ID&T Nachtlab en Club AIR), maar ook buiten de deur.

Hoewel TSOH kennisoverdracht en inspiratie altijd aan een plezierige lesomgeving koppelt, kennen de Experiences een hogere ‘fun factor’. Ook hier wordt een inhoudelijk programma op maat gemaakt, met het verschil dat de deelnemers een actievere rol hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veldbezoek tijdens de opbouw van een groot dancefeest, of een DJ-workshop. De experiences kunnen deel zijn van een arrangement, waarbij de educatieve ervaring wordt gecombineerd met een bezoek aan een Dance event. Ook hierbij denken we graag mee aan een gepast programma!

 

Consultancy

De Dance is een florerende creatieve industrie, zowel in eigen land als internationaal. Steeds meer bedrijven en instellingen krijgen te maken met Dance gerelateerde partijen, of zien in de Dance een interessante groeimarkt. Daarbij vormen de vele tienduizenden Dance liefhebbers, veelal jongeren, die ieder weekend in Nederland op de been zijn een belangrijke doelgroep voor instellingen en bedrijven.

Tegelijkertijd is de Dance cultuur vanwege haar roots in de nachtelijke underground nog altijd tamelijk ongrijpbaar, zeker voor ‘buitenstaanders’. TSOH biedt met gerichte informatie een inzage in deze dynamische wereld. Onze consultancy kan gecombineerd worden met een masterclass of experience.

Activaties

De kennis en het programma van TSOH kunnen gekoppeld worden aan (commerciële) activaties van instellingen, bedrijven of merken. Het is hierbij voor TSOH echter een kernvoorwaarde dat kwaliteit en integriteit blijven gewaarborgd. Tegelijkertijd willen we ook op dit vlak inhoudelijke kennis over de Dance – actueel en historisch – koppelen aan plezier en inspiratie.

Onze partners

The School of House wordt mede mogelijk gemaakt door een groep van creatieve en innovatieve bedrijven. Onze partners investeren in educatie en delen onze liefde voor elektronische muziek.

Meer weten over the School of House?

Bel ons op 020 261 2685 of mail ons via info@schoolofhouse.nl