Event & Organisation

Wil jij leren van de makers van Amsterdam Open Air, Mysteryland en DGTL? In de course Event & Organisation worden alle facetten van het organiseren van een dancefeest uitgelicht. Van club event tot festival, in 8 weken worden de belangrijkste hedendaagse bouwstenen zowel theoretisch als praktisch behandeld door inspirerende gastsprekers. Onderwerpen als financiering en vergunningen; de creatieve kant: concept, creatie en programmering; promotie en (social) media; en natuurlijk de logistiek en productie komen aan bod. Deze course is vaak snel uitverkocht.

Course is inclusief:

  • Lesmateriaal bestaande uit handouts
  • Bezoek aan club of festival-locatie
  • Opname in de ‘alumni’ Facebook page met o.a. Dance vacatures & guestlist opties
  • Certificaat
  • Course alleen in NL bij geen internationale aanmeldingen

Gastsprekers

wit_1_400x400

Mirjam De Bok

Crowd managment ID&T e.a

22222060_1866538133375392_3207924420928548769_n

Floris Groeneveld

Booker & Muziek programmeur DGTL

2951750-large

Ed Overvest

Productie Eventions & former ID&T

Overview

  • 1 Mei t/m 22 Juni 2019
  • Woensdagavond
  • 19:00 tot 22:00
  • 8 lessen + bonus ‘Concept pitch’ avond
  • € 795,-

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de course Event & Organisation delen succesvolle organisatoren en producers van Amsterdam Open Air, DGTL en Mysteryland hun ervaring en delen ze hun kennis over ‘het perfecte feest’. Daarnaast vertellen uiteenlopende professionals als bookers, stagemanagers en creatieven over hun werkzaamheden, zodat het verhaal voor jou als course-deelnemer vanuit verschillende perspectieven belicht wordt. Zo krijg je een compleet beeld van het organiseren van een dancefeest. Dankzij locatiebezoeken – aan gerenommeerde clubs als The Warehouse, Air, of een festivalterrein – krijg je niet alleen het verhaal te horen, maar neem je ook een echte kijk achter de schermen.

De course is gericht op zowel startende als werkende zelfstandige organisatoren en werknemers bij evenementen-organisatie, maar ook zeer waardevol voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse praktijk met deze organisaties te maken heeft. Succesvolle deelname wordt beloond met een certificaat.

Wat ga ik leren?

1 GESCHIEDENIS DANCE EVENTS & FIELDTRIP CLUB

2 CONCEPT, LOCATIE & DUURZAAMHEID

3 BUDGET & TICKETING

4 PROGRAMMERING & ARTIST BOOKING 

5 ARTWORK & CONTENT

6 DIGITAL MARKETING & STORYTELLING

7 CROWD MANAGEMENT & PRODUCTIE 

PRODUCTIE & BEZOEK WAREHOUSE ELEMENTENSTRAAT

EVENT CONCEPT PITCH (Bonus les)

Het verhaal van Floor Slurink

Betaal informatie

Online betalen

De online betalingen worden verzorgd door Paylogic. Je kunt hierbij kiezen voor Ideal overboeking, Mastercard of Mister Cash. Bij betaling via deze weg ontvang je niet direct een factuur. Een factuur kan worden opgevraagd via amsterdam@schoolofhouse.com. Je deelname is direct bevestigd.

Betalen per bank overboeking

Je kunt je deelname direct bevestigen door gebruik te maken van overboekingen ten name van School of House BV, NL32ABNA0413506037, onder vermelding van de desbetreffende Course of Masterclass. Je kunt via amsterdam@schoolofhouse.com een factuur op vragen.

Betalen in termijnen

De Courses kunnen eventueel in twee of drie termijnen worden betaald. Neem hiervoor contact op met School of House via amsterdam@schoolofhouse.com

Vragen of behoefte aan meer informatie?