FAQ

Je kunt een plek reserveren door je in te schrijven en de course of masterclass te boeken. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het raadzaam je op tijd in te schrijven.

Via onze nieuwsbrief, facebook pagina en op de website houden we je op de hoogte over de nieuwe courses en masterclasses en wanneer deze in de verkoop gaan.

Je kunt ons altijd bellen (+31 20 261 26 85) of mailen (amsterdam@schoolofhouse.com) om te kijken of er nog een mogelijkheid is om deel te nemen.

Geef je op voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Per online betaling: verzorgd door PayLogic (Ideal overboeking, Mastercard of Mister Cash). Bij betaling via deze weg ontvang je niet direct een factuur. Een factuur kan worden opgevraagd via info@schoolofhouse.nl  Je deelname is direct bevestigd.

Per Bank overboeking: Je kunt je deelname direct bevestigen door gebruik te maken van overboeking ten name van: The School of House BV NL 32 ABNA 0413 5060 37 Onder vermelding van de desbetreffende course of masterclass Je kunt via finance@schoolofhouse.com een factuur ter administratie opvragen.

Per factuur: Stuur ons een mailtje met jouw (bedrijfs-)gegevens en de course die je wilt volgen. Inschrijving is bevestigd na verzending van de factuur.(let wel: bij betaling via factuur komt er nog 21% BTW bovenop iedere factuur)

Betalingen kunnen eventueel in 2 termijnen worden voldaan via overboeking. Neem hiervoor contact op met The School of House via finance@schoolfohouse.com voor een factuur. (let wel: bij betaling via factuur komt er nog 21% BTW bovenop iedere factuur)

De aangeboden courses vinden 2 a 3 keer per jaar plaats. De masterclass wordt maandelijks in het auditorium of op locatie gegeven.

Als je een les mist dan kun je de lesstof opvragen of online nakijken op de website. Ook is het mogelijk om de lessen bij een volgende course in te halen.

Voor elke masterclass en course geldt een minimale inschrijving van 10 personen. Mocht een course of masterclass niet doorgaan i.v.m. te weinig inschrijvingen dan schuift, in overleg, je inschrijving door naar de volgende of een nieuwe inschrijfdatum.

Onze masterclasses en courses zijn minimaal op MBO en maximaal op WO niveau. The School of House onwikkelt up to date lesstof met vakmensen uit de Dance industrie. Wij streven vooral naar inspirerend, actueel en gefundeerd lesmateriaal.

Een selectie aan lesstof wordt voor geregistreerde deelnemers in een online omgeving bewaard om opnieuw te bekijken.

We werken met tussentijdse opdrachten en een eindopdracht.

Het is aan te raden om een eigen laptop mee te nemen.

The School Of House behandelt meerdere electronische muziekgenres. Bij aanmeldingen kijken we welke genres een voorkeur hebben bij de deelnemers.

Na het positief afronden van een course, krijg je een certificaat wat erkend is door diverse instanties ( ID&T). Na het volgen van een masterclass krijg je geen certificaat.

TSOH leidt op tot zelfstandig ondernemer en zorgt voor verdieping van je professionele kennis, wij geven geen baangarantie. Je komt in ons grote netwerk terecht (o.a. Nachtlab, ID&T; Sensation, Mysteryland, Welcome To The Future) en je leert veel mensen kennen die je verder kunnen helpen.

De volgende kosten mag je aftrekken: – lesgeld – kosten voor studieboeken of vakliteratuur – kosten voor EVC-procedures (Erkenning Verworven Competenties) Je kunt je competenties laten vastleggen in een verklaring (de EVC-verklaring). Deze moet je laten opmaken door een erkend instituut. Voor meer informatie en de voorwaarden kijk op de site van de belastingdienst. – Jij of je fiscale partner maken de kosten voor de studie of die van je fiscale partner. – De masterclass of course is gericht op je beroep of je toekomstige beroep. – Er is sprake van een leertraject. Hierbij doe je kennis op onder begeleiding of toezicht. – Je totale kosten min eventuele vergoedingen zijn hoger dan de drempel van €250. – Het bedrag dat je mag aftrekken als studiekosten en andere scholingsuitgaven na vermindering van de drempel, is maximaal € 15.000. Kijk op de site van de belastingdienst voor de laatste voorwaarden.

Na betaling via Paylogic of betaling van eerste termijn sta je officieel bij ons ingeschreven. Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van de course of masterclass meer informatie vanuit ons via een informatiebrief.

Meer weten over the School of House?

Bel ons op 020 261 2685 of mail ons via amsterdam@schoolofhouse.com