Wat is de School of House

Kennis

The School of House is het nieuwe educatieplatform voor de Dance. Onze doelstelling is praktische en theoretische kennis over de Dance-cultuur in kaart te brengen en op een inspirerende manier te delen. TSOH verbindt actualiteit met verleden en theorie met praktijk. Hierbij spelen toonaangevende professionals uit de Dance een belangrijke rol. Want zij weten als geen ander wat er speelt binnen deze dynamische wereld!

Netwerk

TSOH is de spil in een wijdvertakt Dance-netwerk. Onze ambassadeurs, docenten en gastsprekers behoren tot de movers & shakers van de Dance en bieden een schat aan ervaring. In de lessen bevestigen zij wekelijks dat een goed netwerk essentieel is voor (de start van) een carrière in de Dance. Daarom verbindt TSOH op een proactieve wijze vraag en aanbod op het gebied van kennis, praktijkervaringen, stages, challenges en banen.

Wat biedt The School of house

006

Lesaanbod

TSOH ontwikkelt een veelzijdig lesaanbod. Onze Courses (6 tot 24 weken, 1 avond per week) en Masterclasses (1 dag of avond) belichten alle facetten van de Dance cultuur en zijn onderverdeeld in 3 pijlers: Event & Organisation, Music Creation & Production, DJ Performance & Industry. Bekijk het lesaanbod hier!

netwerkfoto

Netwerk

Ons netwerk is een vitaal onderdeel binnen het programma van TSOH. Om dit netwerk groter, beter en duurzamer te maken heeft TSOH partners die leidend zijn op het gebied van Educatie (ROC Amsterdam, NHTV Breda), Creatieve Industrie (ID&T, Open-House en Ableton) en Cultuur (Kunstbende en CJP).

002

Diensten

TSOH ontwikkelt en verzorgt uiteenlopende informatieve en inspirerende activiteiten voor het bedrijfsleven, zoals events, activaties en consultancy. Opdrachtgevers zijn o.a. Het Koninklijk Huis, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en SAIL Amsterdam.

Hoe wij werken TSOH biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk

TSOH biedt een unieke combinatie van theorie en praktijk, waarbij toonaangevende gastsprekers uit de Dance een sleutelfunctie vervullen. Dj’s, producers en organisatoren – van pioniers tot jonge honden, van underground tot mainstream – vertellen met passie over hun wereld.

Cursisten krijgen zo waardevolle kennis van de alledaagse praktijk en vergezichten. Zij worden zelf uitgedaagd met vragen en ideeën te komen. Tevens stelt TSOH haar netwerk open om werkervaring, stages of zelfs banen te genereren voor de meest getalenteerde deelnemers.

Meer weten over the School of House?

Bel ons op 020 261 2685 of mail ons via amsterdam@schoolofhouse.com